BAŞKAN DELİ YALAN HABERE DUR DEDİ

BAŞKAN DELİ YALAN HABERE DUR DEDİ

ABONE OL
28 Aralık 2023 14:44
BAŞKAN DELİ YALAN HABERE DUR DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, sabah saatlerinde meydana gelen kazaya karıştığına dair çıkan haberleri sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.

Başkan Deli, kazaya karışarak hayatını kaybettiğine dair haberlerin ailesini ve kendisini sevenleri üzdüğünü belirterek kendisinin ve şoförünün de iyi olduğunu belirtti. Başkan Deli paylaşımında; “Kuzey Marmara Otoyolunda yaşanan kazadan sonra bazı basın sosyal medya haberlerinde şoförüm İrfan ile birlikte kazaya karıştığımız haberlerini yaymalarını bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Unutulmasın ki bu haber korku ve paniğe sebep olmuş başta ailemiz, yakınlarımız ve sevenlerimizi üzmüştür. Olayın aydınlanmasında haber paylaşan kıymetli gazeteci ve basın yayın organlarımızın temsilcilerine de teşekkürü borç bilirim. Öncelikle elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Biz elhamdülillah iyiyiz ve kaza anında da orada değildik ve Ankara’dayız. Rabbim ömür verirse daha çok işimiz var. Tüm eş dost ve sevenlerimize hayırlı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.