BAŞKAN DÖNER BOT VE MONT DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN DÖNER BOT VE MONT DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

ABONE OL
7 Aralık 2023 13:33
BAŞKAN DÖNER BOT VE MONT DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner, bir bot bir mont yardım kampanyası kapsamında alınan bot ve montları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı.

Tüm Türkiye’ye çağrı yaparak bağış kampanyası başlatan Başkan Döner, gelen yardımların ilk kısmı ile onlarca bot ve montu yerli esnaftan aldıklarını ve kış aylarında soğuktan etkilenmemeleri için çocuklara ulaştırdıklarını belirtti. Başkan Döner yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak başlatmış olduğumuz; “1 Mont 1 Bot” kampanyamıza yapılan bağışları çocuklarımıza ulaştırmaya başladık. Kampanyamız devam etmekte olup bağışta bulunan, katkısı olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz Buradan Ayrılırsak Hakk Bize Küser” ifadelerini kullandı.

Yardımları teslim alan çocuklar Başkan Döner ve Ülkü Ocakları mensuplarına teşekkür ederken, Başkan Döner, hayırseverlere seslenerek yardımları sürdürmeleri ve daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşma çağrısında bulundu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.