BAŞKAN YALÇIN BAŞARISININ SIRRINI ANLATTI

BAŞKAN YALÇIN BAŞARISININ SIRRINI ANLATTI

ABONE OL
10 Şubat 2024 17:01
BAŞKAN YALÇIN BAŞARISININ SIRRINI ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelerek başarısının sırrını anlattı.

8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Lise ve Üniversite sınavlarına hazırlıkta başarı ve başarının ödüllendirilmesi konulu programda Başkan Yalçın, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Başarının Sırrı adlı programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil de katılım gösterdi.

ÖĞRENCİLERE HEDİYE TAKDİM ETTİ

Başkan Yalçın, programla ilgili yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz sordu, biz cevapladık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Başarının Sırrı” adlı programa katılım sağladık. 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Lise ve Üniversite sınavlarına hazırlıkta başarı ve başarının ödüllendirilmesi konulu program kapsamında söyleşi düzenledik. Başarılı öğrencilerin ödüllerini takdim ettik. Sunuma katkılarından dolayı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hikmet Bilgil ve Yayladağlı Üniversite Öğrencilerimiz; Esin Sıla Ağırtaş, Çağrı Çağatay Kalkan, Samet Doksöz ve Irmak Demirci’ye teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Başkan Yalçın, program anısına öğrencilere hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.