SERDAR ÖZYURT’TAN KALPLERİ ISITAN YARDIM

SERDAR ÖZYURT’TAN KALPLERİ ISITAN YARDIM

ABONE OL
10 Şubat 2024 10:24
SERDAR ÖZYURT’TAN KALPLERİ ISITAN YARDIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da mühimmat fabrikası çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren kentin medar-ı iftiharı olan genç ve başarılı iş insanı Serdar Özyurt depremle sarsılan memleketinin ilkokul çocuklarına 3 TIR kışlık giysi yardımında bulundu.

Hatay ile irtibatını hiç kopartmayan, adım attığı her mahalleye TIR’lar dolusu yardım göndererek vatandaşların kalplerini fetheden başarılı iş insanı Özyurt, yapımında önemli aşama kaydettiği 50 Milyon Dolar değerindeki fabrika ile kent ekonomisine canlılık katmayı hedefliyor. 80 ilden teşvik almasına rağmen memleketine faydalı olmak adına Hatay’a yatırım yapma ısrarını sürdüren Özyurt, Hatay’ın ilçelerinde daha önce de TIR’lar dolusu yardım dağıtmıştı. Depremin ardından kış aylarında ihtiyaçları artan vatandaşlarını gözeten Özyurt, Hatay’da yapılmış en büyük yardım faaliyetlerinden birisine imza attı.

YARDIMI ALAN VATANDAŞLAR SERDAR ÖZYURT’A TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Hataylı iş insanı Serdar Özyurt, asrın felaketinde büyük yıkımın yaşandığı Antakya ve Defne ilçelerinde yaşayan ilkokul çocuklarına kışlık yardımında bulundu. 3 tır içerisinde çocuklar için özel hazırlanan kışlık giysi kolileri, Antakya ve Defne ilçesindeki mahallelerde yaşayan çocuklara teslim edildi. Antakya EXPO yolu üzerinde yapılan dağıtımında, belirtilen sayının dışında getirilen bazı kolilerle, dağıtım yerine gelerek ihtiyaçları olduğunu belirten vatandaşlara da dağıtıldı. Yardımlardan faydalanan vatandaşlar, memleketini unutmayan genç ve başarılı iş insanı Serdar Özyurt’a teşekkür ettiler. Yardımlarından dolayı Serdar Özyurt’a teşekkür eden vatandaşlar, “Bu zorlu günlerde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Serdar Özyurt Bey de, depremin ilk günlerinden bu yana şehrimiz için elinden geleni yapan iş insanlarındandır. Kendilerine teşekkür ederiz” ifadesinde bulundular.

SERDAR ÖZYURT YÖREMİZE YARDIMLARINI HİÇ ESİRGEMEDİ

Yapılan yardımların önemine değinen kırsal mahalle muhtarları da; “Son süreçte deprem bölgelerinin ihtiyaçları daha çok gözler önüne serilmeye başlandı. Yardımın merkezi de yine ağırlıkta şehir merkezleri oluyordu. Bu süreçte kırsal bölgelerin ihtiyaçlarını tespit ederek, çocukların zorluk yaşamaması için kışlık giysi dağıtan Serdar Özyurt beye teşekkür ederiz. Serdar bey aracılığıyla, Hatay’ın unutulmaması gerektiğini vurgulayan yardım eden herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştular.

ÖZYURT ÖNCE KALPLERİ, SONRA BEDENLERİ ISITTI

Yaptığı 3 TIR dolusu kışlık kıyafet yardımı ile öncelikle kalpleri ısıtan hayırsever iş insanı Özyurt, gönderdiği yardımların karşılığının çocukların gülen yüzleri olduğunu kaydetti. Deprem felaketinin gölgesinde kalan çocukların üşümemesi için gönderdiği kıyafetleri tüm çocukların iyi günlerde güle güle kullanmalarını isteyen Özyurt, tüm Hataylı vatandaşlara en içten selamlarını iletti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.