BAŞKAN YILMAZ ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

ABONE OL
17 Kasım 2023 18:51
BAŞKAN YILMAZ ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, oda başkanlarından oluşan heyet ile esnafların sorunlarını istişare etti.

Hatay Elektrik Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Vehip Sultanoğlu, Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Alakuş ve Defne Esnaf Odası Başkanı Murat Karataş’ın esnaflarla ilgili sorunların çözümü konusunda gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, esnafların depremin yarattığı hasar ortamından en kısa sürede çıkması ve gerekli desteklerin bulunması konusunda çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

ODA BAŞKANLARI BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay Elektrik Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Vehip Sultanoğlu, Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Alakuş ve Defne Esnaf Odası Başkanı Murat Karataş, Hataylı esnaf camiası için gerçekleştirdiği çalışmalara yakından tanıklık ettikleri Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a kabullerinden, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sundular. Başkan Yılmaz, oda başkanlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde her daim esnaf için güçbirliği yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.