BAŞKAN YILMAZ SEMT PAZARLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU VE DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

BAŞKAN YILMAZ SEMT PAZARLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU VE DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

ABONE OL
14 Nisan 2020 11:02
BAŞKAN YILMAZ SEMT PAZARLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU VE DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN YILMAZ SEMT PAZARLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Hıfzıssıhha Kurul kararı gereğince semt pazarlarında alınan tedbirleri yerinde denetledi.

Denetimler esnasında Başkan Yılmaz’a Başkan Yardımcıları Engin Sözer ve Orhan Mursaloğlu ile daire müdürleri eşlik etti.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Antakya Belediye Başkanımız  İzzettin Yılmaz koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Saraykent ve Esenlik Mahalleleri semt pazarlarında ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda  incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Zabıta ekiplerinin yürüttüğü hijyen, maske kullanımı ve sosyal mesafe çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Yılmaz, denetimler esnasında pazarcı esnafı ile sohbet ederek, kurallara uyulması konusundaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundu.”

ANTAKYA BELEDİYESİ DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

Antakya Belediyesi koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından vatandaşların sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sıklaştırdı. Başkan Yardımcıları Engin Sözer ve Orhan Mursaloğlu sokağa çıkma yasağı süresince denetimler gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Belediye Başkan Yardımcılarımız Orhan Mursaloğlu ve Engin Sözer, zabıta ekipleri eşliğinde, sokağa çıkma yasağı genelgesi kapsamında açık olan fırın ve akaryakıt istasyonlarında; hijyen, sosyal mesafe, maske ve eldiven kullanımına ilişkin denetimler gerçekleştirdi. Kurallara uymayan iş yerlerine gerekli işlemler yapılırken, yasağa rağmen açılan tezgah ve iş yerlerinin engellenmesi sağlandı.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP