Hatay Haber Gündem

BAŞKAN YILMAZ TESK ZİRVESİNE KATILDI

BAŞKAN YILMAZ TESK ZİRVESİNE KATILDI
26 Nisan 2024 - 23:13

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat öncülüğünde gerçekleşen TESK zirvesine katıldı.

TESK’te meslek kuruluşları istişare ve değerlendirme toplantısına katılarak Hataylı esnafın sorunlarının çözümü için Ankara’da genel merkez düzeyinde çalışmalar yürüten Başkan Yılmaz, Hataylı esnafı sesinin duyurulması ve deprem ile sarsılan esnaflara kolaylıklar sağlanarak ayağa kalkmalarının hızlandırılması adına zirvede söz alarak esnafların sorunlarını dile getirdi. Başkan Yılmaz Hatay’a yönelik önemli destekleri ve esnafların ayağa kalkması adına yaptıkları çalışmalar dolayısıyla başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakan Bolat’a, tüm bakanlara ve Hatay için adım atan herkese teşekkürlerini sundu.

BAKAN BOLAT: FIRSATÇILARA GEÇİT VERİLMEYECEK

Başta depremzede esnaflar olmak üzere ülke genelindeki tüm esnafların korunması için etkin adımlar attıklarını, bugünden sonra da kararlı çalışmaların süreceğini belirten Bakan Bolat öncülüğündeki toplantıda esnafın sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. Bakan Ömer Bolat, Bakanlık olarak güçlendirilmiş denetim ekipleriyle sürekli sahada çalıştıklarını belirterek, “Fırsatçılara, korsana, stokçulara, karaborsa zihniyetine izin vermeyeceğiz. Önümüzdeki yakın günlerde yeni düzenlemelerle bu konuda çok daha sıkı şekilde bir çalışma içinde yola devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya Bakan Bolat ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken başta olmak üzere TESK’e bağlı Federasyon, Birlik ve Oda başkanları katıldı.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem