Hatay Haber Gündem

Çalışkan’dan flaş öneri: Cumhurbaşkanı Hataylı olmalı

Çalışkan’dan flaş öneri: Cumhurbaşkanı Hataylı olmalı
26 Ekim 2022 - 22:33

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi, başarılı iş adamı Necmettin Çalışkan, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.
5.Hatay Tarım Fuarı açılışında konuşan Necmettin Çalışkan, 6’lı masada Cumhurbaşkanı adayının büyükşehir belediye başkanları arasından seçilmesi durumunda, bu aday Hatay’dan olmalı” dedi.
Çalışkan açıklamasında; “Bugün hakikaten ilimiz için önemli bir etkinlikteyiz. EXPO alanımızın fuar için kullanılması önemli. Gönül arzu ederdi ki ilimiz için yapılan bu organizasyona tüm kamu kurumları da sahip çıksın. Burada fotoğrafta görünmekten kimse korkmasın. 2023 yılında önemli bir seçim dönemine giriyoruz. İnşallah ülkemizi, bölgemizi içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtaracak insanların özgürce fotoğraf çekileceği, fikirlerini ifade edebildiği, intihar vakalarının, boşanmaların ve işsizliğin son bulduğu Türkiye’yi hep birlikte yaşarız. Binlerce yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşamışız, bundan sonra da yaşayacağız. İnşallah ülkemiz 2023’te yeni bir yönetimle hak ettiği yere ulaşır. Ben buradan Millet İttifakı komisyonuna seslenmek istiyorum ve diyorum ki henüz aday tam olarak belirlenmemiş ama eğer kamuoyuna yansıtıldığı şekliyle bir belediye başkanı olarak belirlenecek ise o belediye başkanı Hatay’dan çıkmalıdır. Hatay’dan çıkacak bir Cumhurbaşkanı adayı Hatay’ın yıllardır devam ettirdiği birliktelik ve kardeşçe yaşama şeklini Türkiye’ye de aşılayacaktır” dedi.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem