HATAY VAKFI HATAY’IN VEKİLLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ.

HATAY VAKFI HATAY’IN VEKİLLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ.

ABONE OL
8 Temmuz 2020 21:57
HATAY VAKFI HATAY’IN VEKİLLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HATAY VAKFI HATAY’IN VEKİLLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ.

Hatay’ın geleceğini Ankara’da arayan Hatay vakfı Hatay’ın sorunlarını görüşmek üzere Hatay milletvekillerinin bir çoğunu bir araya getirdi.

Toplantı ile ilgili vakıf tarafından yapılan açıklama aynen şöyle ;

  Kıymetli Grup üyelerimiz,

Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekillerimiz ile bugün, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun düzenlendiği kahvaltılı toplantıda bir araya geldik.

Toplantıda, Hatay Vakfı’nın Avrupa Birliği ile yaptığı ortak çalışmalar ve Hataylı üniversite öğrencilerine burs verilmesi gibi konularda yaptığımız çalışmalar hakkında milletvekillerimize bilgi verdik.

Koronavirüs Pandemi sürecinin ardından Hatay’da dünyanın en büyük sofralarından birinin kurulması konusunda da görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, milletvekillerimiz Vakfımıza her türlü desteği vereceklerini yineledi.

Milletvekillerimiz konuşmalarında, Vakfımızın Hatay için önemli çalışmalar yaptığını belirterek Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ve tüm mütevelli heyeti üyelerimize teşekkürlerini iletti.

Hatay’ın birliğin, beraberliğin bir sembolü olduğunu ve bunun sürmesi için gereken her şeyin yapılması gerektiğini anlatan milletvekillerimiz, “İktidar ve muhalefet olarak, üzerimize düşeni yapmaya hazırız, mecliste Hatay milletvekilleri olarak birlikte yaptığımız çalışmaların şehrimize çok güzel yansımaları oluyor” değerlendirmesinde bulundular.

Hatay Vakfı olarak, başta milletvekillerimiz ile Vakfı yöneticilerimizin bir araya gelmesine vesile olan Sayın Hacı Bayram Türkoğlu’na ve Ak Parti Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik’e, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerimiz Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir’e, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekilimiz Lütfü Kaşıkçı’ya çok teşekkür ediyoruz. Toplantımıza programları nedeniyle katılamayan diğer milletvekillerimizle de en kısa zamanda bir araya geleceğiz. Saygılarımızla.

Hatay Vakfı Yönetim Kurulu

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP