KARA MEHMET’TEN HASSA’YA SANAYİ MÜJDESİ

KARA MEHMET’TEN HASSA’YA SANAYİ MÜJDESİ

ABONE OL
22 Kasım 2023 16:02
KARA MEHMET’TEN HASSA’YA SANAYİ MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçeye bağlı Aktepe Mahallesi’ne sanayi sitesi kazandırmak için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

İlçenin en büyük mahallelerinden olan Aktepe’de vatandaşların yoğun isteği üzerine harekete geçtiklerini açıklayan Başkan Karataş; “Aktepe Esnafımız için çalışıyoruz. Onlar kadar bizde istiyor ve sanayi sitesi için çalmadık kapı bırakmıyoruz. Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman bugün Hatay İl Sanayi Müdürüyle beraber ilçemize gelerek Sanayi sitesi için uygun bölgeleri ziyaret ederek büyük oranla Aktepe Elektrik trafosu yanında bulunan boşluğa yapılmak üzere çalışmaların hızlanması noktasında üzerlerine düşenin fazlasını yapacaklarını söyledi. Biz de bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Projemiz HBB meclisinde oylanmak üzere beklemededir. Bu projeyi Hassa’mıza kazandırana kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.