Hatay Haber Gündem

KÜÇÜKLER: “1 NİSAN’DA SÖZÜN SAHİBİ ANTAKYALILAR OLACAK”

KÜÇÜKLER: “1 NİSAN’DA SÖZÜN SAHİBİ ANTAKYALILAR OLACAK”
28 Mart 2024 - 10:35

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler seçime geri sayım sürerken seçim çalışmalarında vites yükseltti.

95 Mahallede gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Küçükler, vatandaşların mevcut siyasi düzenden bıktığını ve 1 Nisan’da sözün sahibi olan Antakyalıların görev başına geleceğini savundu.

Son olarak Serinyol’da geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştiren Küçükler, CHP’nin sarı siyaset ürettiğini, AK Parti’nin ise mevcut düzenin savunucusu olduğunu söyledi. Antakyalıların önünde tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Küçükler, bu düzene ancak halkımız dur diyebilir; bizler yıllardır sürdürülen 2 taraflı ve 2 yüzlü siyasetten bıktık. Antakyalılar bıktı. Temiz siyaset için Temiz Antakya gerekiyor dedi.

“BİZLERİ ÖLMEDİĞİMİZE PİŞMAN EDİYORLAR”

AK Parti’nin Antakyalıları ölmediğine pişman ettiğini söyleyen Küçükler, AK Parti siyasetinin ranttan, talandan başka bir düzen getirmeyeceğini ifade ettik. Küçükler, “Bu düzen 23 yıldır sürüyor. Antakya’yı da yine bu düzen içinde siyaset yapanlar yıktı. Şimdi o siyasetçiler AK Parti listelerinde yer bulmuş. Bir yandan Antakya özelinde parti için çalışıyoruz diyorlar diğer yandan ise yine alışılagelmiş 2 yüzlü siyasetle Büyükşehir için kendi partilerinin adaylarını bile desteklemiyorlar. Böyle temiz siyaset olur mu? Olmaz. Antakya son 20 yıldır AK Parti içinde kemikleşen, dinazorlaşan yapının yeniden göreve gelmesini kaldıramaz. Ranta kurban edemez. Ben inanıyorum ki halkımız hırsızlığa, talana son diyecek. Ve size söz veriyorum ben Antakya’yı en adil ve şeffaf şekilde yöneteceğim” mesajını verdi.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem