MAVİŞ CAFE’DE ŞIK BİR MOLA SİZİN DE HAKKINIZ

MAVİŞ CAFE’DE ŞIK BİR MOLA SİZİN DE HAKKINIZ

ABONE OL
22 Kasım 2023 16:13
MAVİŞ CAFE’DE ŞIK BİR MOLA SİZİN DE HAKKINIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde 15 Temmuz Milli İrade Parkı içerisinde açılan Maviş Cafe, şık tasarımı ve lezzetli ürün çeşitleriyle favoriniz olacak.

6 Şubat deprem felaketinin izlerinin silinmeye devam edildiği kentte vatandaşları renkleri ve sunulan kaliteli ürünleriyle cezbeden Maviş Cafe, uygun fiyat politikası ile de tüm vatandaşların uğrak noktası olmaya aday. Gazeteci Çetin Cemali’nin sahipliğinde açılan Maviş Cafe, self servis hizmeti, maviler içindeki minik dünyası ile siz değerli müşterilerini bekliyor.

MAVİŞ CAFE’DE ÇAYIN SAATİ YOK

Çay ve kahve keyfinin saati olmaz diyenlerin mekanı olan Maviş Cafe’de en lezzetli meşrubat çeşitlerini de bulabileceksiniz. Çay, kahve, nescafe, karışık ve kaşarlı tost çeşitlerinin yer aldığı dolgun menüsü, uygun fiyat tarifesiyle hizmetlerini sürdüren Maviş Cafe’ye mutlaka uğrayın. Maviş Cafe Atatürk Caddesi Millet Bahçesi No: 5 adresinde sizleri mavinin büyülü dünyasında şık bir mola vermeye bekliyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.