Hatay Haber Gündem

VALİ MASATLI AYAKKABICI ESNAFINI DİNLEDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı kentte deprem öncesi süreçte en yaygın mesleklerden olan ayakkabıcılık sektörünün temsilcilerini ağırlayarak sorunlarını dinledi.

VALİ MASATLI AYAKKABICI ESNAFINI DİNLEDİ
08 Temmuz 2023 - 23:08

Hatay Valisi Mustafa Masatlı kentte deprem öncesi süreçte en yaygın mesleklerden olan ayakkabıcılık sektörünün temsilcilerini ağırlayarak sorunlarını dinledi.

Ayakkabıcılık sektöründe Türkiye’nin önde gelen illerinden olan ve Türkiye’de erkek ayakkabısı sektörünün %37’lik dilimini elinde tutan Hatay’da sektörün öncüsü olan Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Aydın ve beraberindeki heyeti ağırlayan Vali Masatlı, sektörün sorunlarını, çözüm yollarını ve deprem sürecinde yapılabilecek katkıları görüştü.
Başkan Aydın sektörün sorunlarını Vali Masatlı’ya aktararak çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulundu.

AYDIN: ELHAMDÜLİLLAH AYAKKABICILIK SEKTÖRÜMÜZ SAHİPSİZ DEĞİL

Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Aydın, gerçekleşen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “ Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak valimiz Sayın Mustafa Masatlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaret esnasında Hatay’da Ayakkabı sektörümüzün Türkiye’nin Erkek ayakkabısında %37 sini ürettiğimizi Hatay ilimizin lokomotifi olan bu sektörün İlimiz için istihdam ve ekonomide büyük katkısı olduğunu dile getirdik. Ayakkabı sektörümüzün 6 Şubat deprem sonrası genel sorunlarını ve hızlı bir şekilde ayağa kalkması için Devletimiz tarafından sektörümüze yapılan hizmetleri ve şu an yaşadığımız sorun ve sıkıntılarımızın bir an önce giderilmesini sayın valimize arz ettik. Sayın valimiz Mustafa Masatlı, sektörde Türkiye’nin önde gelen İllerinden biri olduğumuzu belirterek, üretimin tekrar canlanması için gerekli desteklerin verileceğini ifade etti. Sayın Valimiz Mustafa Masatlı’nın Ayakkabı sektörümüze verdiği önem ve bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri fevkalade mutlu etti. Şahsım ve esnafımız adına teşekkür ediyorum. Başarılar diliyoruz. Ayakkabı sektörümüz için göreve geldiğimiz ilk günden beri mücadele veriyoruz. Esnafımızın hiç bir sorunu kalmayana kadarda vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem