Hatay Haber Gündem

ANTAKYALI HANIMLARDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A CANDAN DESTEK

Antakya’yı yeniden ayağa kaldırmak için seferber olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük destek Antakya’nın hanımlarından geldi.

ANTAKYALI HANIMLARDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A CANDAN DESTEK
18 Mayıs 2023 - 11:35

Antakya’yı yeniden ayağa kaldırmak için seferber olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük destek Antakya’nın hanımlarından geldi.

Başta Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın eşi Saadet Yılmaz hanımefendi olmak üzere beraberindeki Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, seçimlerin 2.tura kalmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için vatandaşları hanelerinde ziyaret ettiler. Saadet Yılmaz ve Alev Seçmen, Oğlakören mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek 2. turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapmak için vatandaşlardan tam destek istediler.

ANTAKYA ERDOĞAN’A SÖZ VERDİ: SENİ YENİDEN BAŞKAN YAPACAĞIZ

Seçimin ikinci tura kaldığının açıklanmasının ardından hemen sahaya inen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın eşi Saadet Yılmaz hanımefendi ve Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, 29 Mayıs sabahı yeni bir zafere uyanmak için saniye kaybetmeden çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek istiyoruz” dediler.

YILMAZ: ANTAKYA’MIZIN KADINLARI CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın eşi Saadet Yılmaz hanımefendi, gazetemize yaptığı açıklamada, “Antakya’mızın candan hanımları reisimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a candan desteklerini ilettiler. Antakya’mızın hanımları, kendilerine el uzatan, Antakya’mızın yeniden inşası için bölgeye seferber olan Cumhurbaşkanımızı ikinci turda yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçmek için bizlere destek olacakları sözlerini verdiler. Ben Oğlakören başta olmak üzere tüm Antakyalı hemşerilerim adına Cumhurbaşkanımıza söz veriyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız tüm dünyaya and olsun ki sizi yeniden başkan yapacağız. Antakya her zaman yanınızdadır” ifadelerini kullandı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın eşi Saadet Yılmaz hanımefendi ve Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, 28 Mayıs sabahına kadar ziyaretlerini sürdürecekler.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem